OM OSS

VILKA ÄR DÅ VI?

Jessika Lindberg (till vänster), vår ordförande, en duktig positiv och inspirerande Healing & Yoga instruktör – som funnits med på en hel del event under åren där hennes lugn och harmoni sprider sig vart än hon går. Och hon har mer än 20 års erfarenhet av träning och hälsa, samt är hon barnmorska och massör. Läs mer om Jessika här: https://www.healingochyoga.com/

Cecilia Ekeblom (till höger), vice ordförande, en utbildad Ma/NO idrotts lärare men som fick en whiplash efter en bilolycka, sen efter det hamnade hon inom kvinnors hälsa och engagerade sig ideellt med olika event under många år inom 1.6miljonerklubben. Men nu är hon istället ideellt aktiv i LIW association. Hon var även med i TV programmet Ensam mamma söker och där startade hon sin blogg. Läs mer om Cecilia här: www.ceciliaekeblom.se

Roy Nebrelius, vår kassör, Jessikas man som arbetar över hela världen med ett företag som gör material till etiketter….(och etiketter vet vi alla finns precis överallt…) Men även han är mycket engagerad inom hälsa, och väldigt duktig på siffor!!

Rosalinda Padrón – vår sekreterare – en vacker sprudlande spanjorska som föddes i Sverige, men bor idag sen 20 talet år i sina föräldrars hemland, Spanien/Kanarieöarna – närmare bestämt på den magiska hälso ön Teneriffa! Där hon idag verkar inom marknadsföring/PR och resebranschen. Och hon vill förändra och förbättra hälsan både i Sverige och i Spanien! Så vi har en verklig expert på att arrangera våra retreatresor till Spanien!

Dennis Westerberg – vår ledamot och när han inte kan är Tomas Lydahl vår suppleant. Dessa två underbara inspirerade herrar mötte vi för ett antal år sen på ett event, där de båda imponerade stort med sin breda kunskap inom inre hälsa och framförallt deras lättsamma sätt att föra fram viktig kunskap. De kommer föreläsa på många av våra event! De driver även sin podcast som du hittar här: https://tomasochdennis.se/ Gå gärna in och lyssna!

Vi kommer även ha med oss den fantastiska Kicki Wallström, som berättar och föreläser på våra event om sin hemska historia med Jim Grapenkrantz – i syfte för att hjälpa andra kvinnor ta sig bort och bygga upp sitt inre mående igen. Samt kommer hon bidra med andra saker inom vår förening, kommer mer info kring detta snart…;) Läs om hennes historia här: https://wordpress.com/post/ceciliaekeblom.com/3131

Vi kommer vara många fler som engagerar sig i detta – och kommer flera härliga samarbeten vi ska berätta om – men skulle vi lyfta fram alla i denna blogg – hade ni inte orkat läsa (och jag hade inte orkat skriva…)  Men det kommer mycket mer information på vår hemsida framöver!

MEN det vi alla har gemensamt – är att vi brinner för att förbättra den inre mentala hälsan och välmående hos människor. Och vi tror på att den kraften och ljuset – kommer alltid inifrån!